ISSN: 2687-6302
Founded: 2019
Publisher: Meryem SAMIRKAŞ KOMŞU
Cover Image
 

Turizm, Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi başta turizm, ekonomi ve işletme alanlarında, bilginin değere dönüşümüne katkı sağlama ve bilim dünyası ile bilim insanları arasında bir platform oluşturma misyonu ile yayımlanmaktadır. Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayımlanan dergiye Türkçe ve İngilizce dillerinde turizm ve turizme yakın alanlar ile birlikte, turizm ekonomisi, ekonomi, işletme ve finans olmak üzere, bu alanlarla bağlantılı derleme ve araştırma makaleleri kabul edilmektedir. Dergiye gönderilen makale çalışmaları, editörlük ve yayın kurulunun uygun görmesi sonucunda hakem değerlendirme sürecine dahil edilmektedir. Hakemlik süreci çift-kör hakemlik sistemine uygun bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Turizm, Ekonomi ve İşletme Araştırmaları dergisi ulusal ve uluslararası indekslerde taranmaktadır.

Dergimizde yer alan çalışmalarda ORCID ID numarasının belirtilmesi zorunlu olup ORCID iD  numaranızı  https://orcid.org/register  adresinden alabilirsiniz.

Dergimize gösterilen ilgiden dolayı Aralık 2023 (Cilt:5, Sayı:2) sayısı için yeterli makaleye ulaşılmıştır. Bu nedenle, makale kabulüne ara verilmiştir.

Dergimizin, Haziran 2024 sayısı (Cilt:6 Sayı:1) için makale kabulü 1 Ocak 2024 tarihinde başlayacaktır.

Gösterilen ilgiye teşekkür ederiz.

Closing Date for Article Submission: May 15, 2024

2023 - Volume: 5 Issue: 2